23.10.2015Lined Størrelse West Women's Coat Black 100 Xs Tannery Fully Læder Jacket

Sådan laver du en advarsel

Af Mette Nørlem, Chief of Staff og DANSK HR’s erhvervsjuridiske rådgiver

Indimellem kan det være nødvendigt at give en medarbejder en skriftlig advarsel. Advarslen er dels et juridisk dokument, men en advarsel kan også ses som et godt ledelsesværktøj, fordi det kan danne udgangspunkt for en god dialog med medarbejderen.

Formålet med advarslen er jo, at medarbejderen ændrer sin adfærd, men sker det ikke, vil en advarsel typisk være sidste skridt inden opsigelse. Hvis en advarsel skal være det tilstrækkelige dokument forud for opsigelsen, bør advarslen opfylde visse krav:

Læder Langærmet Jakke M Størrelse Flerfarvet Studio Snake Design Wilsons Pelle YwZ7fExqA11. Den skal være af nyere dato. Typisk regner vi det for 3-6 måneder, men det afhænger af advarslens indhold og om den opfølgning, der har fundet sted.

2. I advarslen skal der være en reel og forståelig beskrivelse af, hvad medarbejderen skal holde op med eller begynde på.

3. Angiv den periode hvori man vil forvente, at forbedringen skal ske og

4. Beskriv hvad konsekvensen er, hvis det ikke overholdesJakker Parka Outwear Fit Langærmet Kvinder U347 Jakker Loose Fur Cashmere Faux Aw0qX6

Husk at selv om en advarsel opfylder de opstillede krav, så bør en advarsel følges op af en løbende opfølgning, hvor medarbejderen får tilbagemeldinger på, hvordan det går.

Trench Colloar Jacket Falbala Bæltekjole Kvinders uldbeklædning Stå dobbeltbrystede w7gx0q7pS1